Over ons

JCA Bewindvoering is opgericht om mensen te ondersteunen in hun financiën en te helpen weer zelfstandig verder te komen.

Wie zijn wij?

JCA Bewindvoering is ontstaan uit een samensmelting van jarenlange werkervaring en ondernemerschap. Hierbij moet u denken aan hulpverlening, bankwezen, accountancy en financiële administratie. Wij zijn er om mensen te ondersteunen in hun financiën en te begeleiden naar financiële zelfredzaamheid.

0
+
Jaren ervaring

Missie

JCA Bewindvoering streeft ernaar om onze cliënten financieel te ondersteunen middels een persoonlijke aanpak op een laagdrempelige wijze. Voor elke vraag die bijdraagt aan financiële gezondheid, staan wij open. Wij zoeken gericht naar mogelijkheden en oplossingen.

Visie

De komende tijd zal er steeds meer behoefte zijn aan financiële ondersteuning. Vanwege uiteenlopende omstandigheden (privé, zakelijk, psychisch) kunnen mensen de grip op hun financiële situatie verliezen.

JCA Bewindvoering zal ervoor zorgen dat cliënten uit verschillende regio’s bij ons terecht kunnen voor financiële stabiliteit. Zoekt u hulp bij het op orde brengen van uw financiële situatie, dan zijn wij uw geschikte partner.

JCA Bewindvoering

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Daarover gaan we graag vrijblijvend en zonder kosten met u in gesprek.