Wat is bewindvoering?

Een bewindvoerder behartigt de financiële belangen van degene die onder bewind is gesteld.

Wat is beschermingsbewind

Beschermingsbewind is een maatregel die door de rechtbank opgelegd kan worden als iemand (tijdelijk) niet meer in staat is zijn/haar financiën te beheren. Een bewindvoerder wordt vervolgens aangesteld om de financiële huishouding in goede banen te leiden.

JCA Bewindvoering kan voor u optreden als bewindvoerder. Met ervaren medewerkers zorgen wij dat we samen met u gaan werken aan een stabiele toekomst.

0
+
Klanten
0
+
Opdrachten
0
+
Jaren ervaring

JCA Bewindvoering

Onze verantwoordelijkheid start op het moment dat de kantonrechter het beschermingsbewind heeft uitgesproken. Vanaf dat moment zijn wij verantwoordelijk om de financiële belangen van de cliënt zo optimaal mogelijk te behartigen. Tevens dragen wij de verantwoordelijkheid voor de financiële bescherming van de cliënt tegen derden of zichzelf.

Onze cliënten zijn kwetsbaar en niet meer in staat om zelf het beheer te voeren over hun financiële administratie. Wij nemen de zorgen weg bij onze cliënten en staan garant voor een juiste, correcte en tijdige afhandeling van alle financiële rechten en plichten.

JCA Bewindvoering

Weet u het even niet meer? Neem contact met ons op. Wij gaan graag vrijblijvend en zonder kosten met u in gesprek.